Termeni si conditii de utilizare

VA RUGAM CITITI ACESTE CONDITII CU ATENTIE DEOARECE GUVERNEAZA ASUPRA FOLOSIRII DUMNEAVOASTRA A SITE-ULUI EXCLUZAND ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII. PRIN ACCESAREA ACESTUI SITE SE CONSIDERA CA ATI ACCEPTAT ACESTI TERMENI SI CONDITII. DACA NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII, VA RUGAM SA VA OPRITI DIN FOLOSIREA ACESTUI SITE ACUM.

PUTEM MODIFICA ACESTE CONDITII ORICAND, MODIFICARILE ACESTEA SE PUN IN VIGOARE IMEDIAT, DIN MOMENTUL IN CARE AU FOST INCLUSE PE SITE-UL NOSTRU. SUNTETI DE ACORD SA REVIZUITI ACESTE CONDITI IN MOD REGULAT PENTRU A VA ASIGURA CA SUNTETI CONSTIENT DE ORICE MODIFICARI.

  1. INFORMATII GENERALE

    Termenii “noi”/”ale noastre” se refera la MVF Global Ltd, o companie inregistrata in Anglia si Tara Galilor sub numarul de companie 6951544, si adresa inregistrata a birourilor noastre este Ryland House, 23a Ryland Road, London, NW5 3EH.

  2. PROPRIETATE INTELECTUALA

    Dreptul de autor si toate celelalte drepturi ale proprietatii intelectuale (incusiv, dar fara a se limita doar la, drepuri ale bazei de date, marci inregistrate si drepturi de design in toate cazurile, fie ca sunt inregistrate sau nu) in toate materialele incluse pe site-ul nostru (inclusiv dar fara a se limita la, design-uri, texte, fotografii, grafice, logo-uri, imagini si selectare si aranjarea acestora) si tot software-ul de pe site ne apartin noua sau licentiatorilor nostri in afara de cazurile in care e mentionat in mod diferit. Toate drepturile rezervate.

    Puteti printa sau descarca extracte de pe site pentru uz personal, dar nu aveti dreptul sa descarcati, copiati, reproduceti, redistribuiti, republicati, transmite, adapta, modifica, crea produse derivate alea acestora sau sa extrageti sau sa reutilizati orice material continut in acest site in scopuri comericale fara permisiunea noastra scrisa ulterior, doar daca:

  3. LINKING

  4. ACCESUL SERVICIULUI

    Vom face tot posibilul ca sa va asiguram accesul la site-ul nostru 24 de ore pe zi, dar nu vom fi raspunzatori pentru orice motiv pentru care site-ul nu va este accesibil intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp.
  5. VIRUSI, HACKING SI ALTE CONTRAVENTII

    Nu trebuie sa intrebuintati gresit site-ul nostru prin introducerea unor virusi, trojans, worms, bombe logice sau alte materiale care pot fi daunatoare din punct de vedere tehnologic. Nu va este permis sa incercati sa accesati in mod neautorizat site-ul nostru, server-ul pe care site-ul nostru e inregistrat, sau nici un alt server, computer sau baza de date conectata site-ului nostru. Nu trebuie sa atacati site-ul nostru prin intermediul unui atac de tip denial-of-service sau distributed denial-of-service. Nu vom fi responsabili pentru nici o pierdere sau dauna cauzata de un atac de tip distributed denial-of-service, virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic care v-ar putea afecta echipamentul computer-ului, sau programele, datele sau orice alte materiale ale computer-ului, din cauza folosirea de catre dumneavoastra a site-ului nostru sau prin descarcarea oricarui material postat pe site, sau pe orice site conectat acestuia.
  6. UTILIZAREA SITE-ULUI SI COMUNICAREA PRIN E-MAIL

    Veti folosi site-ul doar pentru scopuri legitime. Cand folositi site-ul sau/si ne trimiteti un email, comunicati cu noi electronic. Va dati consimtamantul pentru toate comunicatiile trimise catre dumneavoastra electronic sau prin intermediul adresei de email pe care ne-o furnizati. Sunteti de acord ca aceste comunicatii vor satisface orice cerinta legala pentru a face comunicarea in scris.
  7. CONDUITA SI MATERIALELE VIZITATORILOR

    In afara informatiilor identificabile personal, care sunt acoperite de Politca noastra de Confidentialitate, orice material transmis sau postat pe site de catre dumneavoastra va fi considerat non-confidential si non-proprietar. Nu vom avea nici o obligatie cu respect catre astfel de materiale. Noi si desemnatii nostri vom fi liberi sa copiem, dezvaluim, distribuim, incorporam si sa folosim astfel de materiale si toate datele, imaginile, sunetele, textele si alte lucruri concretizate pentru orice scop comercial sau non-comercial. Nu puteti intrebuinta gresit site-ul (inclusiv, fara limitare, prin hacking). Vom coopera in totalitate cu orice autoritate, forta de lege sau hotarare judecatoreasca care ne va cere sa dezvaluim identitatea sau locatia oricarei persoane care posteaza materiale ce incalca aceasta clauza.
  8. RASPUNDEREA SI CONTINUTUL SITE-ULUI

    In afara informatiilor identificabile personal, care sunt acoperite de Poitica noastra de Confidentialitate, orice material pe care il transmiteti sau postati pe site va fi considerat non-confidential si non-proprietar. Nu vom avea nici o obligatie cu respect catre astelf de materiale. Noi si desemnatii nostri vom fi liberi sa copiem, dezvaluim, distribuim, incorporam si sa folosim astfel de materiale si toate datele, imaginile, sunetele, textele si alte lucruri concretizate pentru orice scop comercial sau non-comercial. Nu puteti intrebuinta gresit site-ul (inclusiv, fara limitare, prin hacking). Vom coopera in totalitate cu orice autoritate, forta de lege sau hotarare judecatoreasca care ne va cere sa dezvaluim identitatea sau locatia oricarei persoane care posteaza materiale ce incalca aceasta clauza. .
  9. JURISDICTIE

    Curtile engleze vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricarei afirmatie ce ia nastere prin, sau are legatura cu, o vizita pe site-ul nostru (desi ne rezervam dreptul de a lua actiune in instanta impotriva dumneavoastra pentru incalcarea acestor conditii in tara dumneavoastra de rezidenta sau in orice alta tara relevanta). Aceste conditii de utilizare si orice disputa sau afirmatie care se naste de la sau in conexiune cu acestea sau subiectul si formarea lor (inclusiv clauze sau dispute non-contractuale) vor fi guvernate si analizate in conformitate cu legile din Aglia si Tara Galilor.
  10. DETALII DE CONTACT

    Detaliile noastre de contact sunt urmatoarele:
    MVF GLOBAL Ltd
    Ryland House
    24a Ryland Road
    London
    NW5 3EH